Barcelona (Sant Quirze del Valles)

Stabilimento Barcellona

Barcelona

Pôvodne rodinná firma Juanola začala na začiatku 20. storočia vyrábať pastilky zo sladkého drievka (pelendreku).

Pastillas Juanola sa vyrábali 90 rokov v laboratóriu v Gracia v Barcelone. V roku 2005 sa spoločnosť Angelini rozhodla premiestniť zariadenie na jeho súčasné miesto 20 km od Barcelony.

Nový závod je vybavený vysoko modernými technológiami, ale tradičné zloženie s prírodnými prísadami a remeselná výroba zostali zachované. V posledných rokoch boli predstavené rôzne príchute a produkcia výrobkov značky Juanola dnes dosahuje takmer tri milióny kusov ročne. Ročne sa vyrobí 27 ton pastiliek zo sladkého drievka.

Kvalita je najvyššou prioritou: závod je neustále modernizovaný v snahe dosiahnutia súladu s normami kvality potravín v súlade s platnými predpismi. Má tiež sériu oprávnení RSIPAC KEY pre balenie, skladovanie, výrobu cukroviniek, výrobkov zo sladkého drievka a žuvačiek a ich dovoz a balenie a pre výrobu a spracovanie aróm.